Despre noi |  Contact      |       RO / ENDespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Hyatt Regency Orlando ofera un concept nou de luat masa, tratamente spa pentru calatorii cu afaceri

Translate 

02 mar 2015

Hyatt Regency Orlando a anuntat noi oferte de pe 29 ianuarie, care includ un nou restaurant-cu tematica "fructe de mare", tratamente spa pentru calatorii de afaceri si o bucatarie noua cuser pentru intalniri si conventii.
 
 
Iar la Spa, un nou meniu ofera oaspetilor sansa de a personaliza tratamentele lor cu selectii add-in si add-on. "Scopul nostru este sa furnizam mancare oamenilor de afaceri care au suficient timp pentru a strecura o programare intre check-in si prima lor intâlnire", a declarat Carol Cox, director spa, intr-o declaratie pregatita.
 

De exemplu, oaspetii pot adauga pietre calde sau masti de ochi pentru un masaj fara a adauga timp in plus la tratament, si incepe de la 15 $. Si alegerile add-on, cum ar fi body scrubs sau reflexoterapia, adauga aproximativ 20 de minute la tratamente si incep de la 25 $.

 

Sursa:

http://www.bizjournals.com/orlando/news/2015/01/30/hyatt-regency-orlando-offers-new-dining-concept.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+industry_10+(Industry+Retailing+%26+Restaurants Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate
Distribuitori accesorii spa


Distribuitori produse cosmetice


pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta