Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Hyatt Regency Orlando ofera un concept nou de luat masa, tratamente spa pentru calatorii cu afaceri

Translate 

02 mar 2015

Hyatt Regency Orlando a anuntat noi oferte de pe 29 ianuarie, care includ un nou restaurant-cu tematica "fructe de mare", tratamente spa pentru calatorii de afaceri si o bucatarie noua cuser pentru intalniri si conventii.
 
 
Iar la Spa, un nou meniu ofera oaspetilor sansa de a personaliza tratamentele lor cu selectii add-in si add-on. "Scopul nostru este sa furnizam mancare oamenilor de afaceri care au suficient timp pentru a strecura o programare intre check-in si prima lor intâlnire", a declarat Carol Cox, director spa, intr-o declaratie pregatita.
 

De exemplu, oaspetii pot adauga pietre calde sau masti de ochi pentru un masaj fara a adauga timp in plus la tratament, si incepe de la 15 $. Si alegerile add-on, cum ar fi body scrubs sau reflexoterapia, adauga aproximativ 20 de minute la tratamente si incep de la 25 $.

 

Sursa:

http://www.bizjournals.com/orlando/news/2015/01/30/hyatt-regency-orlando-offers-new-dining-concept.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+industry_10+(Industry+Retailing+%26+Restaurants Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta