Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Ia o pauza si petrece noaptea la Titanic Spa

Translate 
  Etichete: cu , aniversare , piscina , sauna , c

18 mai 2016

TITANIC Spa a deschis portile pentru public acum zece ani, iar de atunci a ajuns sa castige o avalansa de premii si o reputatie bine meritata pentru lux si rasfat. Centrul spa, care sarbatoreste cea de a 10-a aniversare in aceasta luna este amplasat intr-o fabrica de textile traditionala in Huddersfield si este cunoscut pentru a fi primul eco-spa din Marea Britanie.
 
Puteti vizita pe timp de zi ca oaspete, dar pentru a profita la maximum de experienta centrului este necesara o sedere peste noapte. Titanic Mill include 30 de apartamente de lux, care sunt spatioase si frumos proiectate.
 
Puteti profita de toate facilitatile oferite de spa. Centrul spa are un club de wellness si de fitness, care include o sala de gimnastică, o piscina de 15m cu sare si sauna si camere de aburi la piscina.

 

Sursa: http://www.stokesentinel.co.uk/Review-Overnight-spa-break-Titanic-Spa/story-28744851-detail/story.html Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta