Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Idolul in materie de fashion, Kenzo, proiecteaza un refugiu wellness privat cambodgian

Translate 

25 ian 2016

Akaryn Hotel Group are planuri pentru a deschide un refugiu privat pe insula in Cambodgia, cu interioare proiectate de faimosul designer de moda japonez Kenzo Takada, cel mai bine cunoscut pentru marca lui Kenzo de imbracaminte, parfumuri si produse de ingrijire a pielii.
 
Centrul de wellness se bazeaza pe patru piloni de bunastare: optimizarea greutatii, anti-imbatranire, echilibru al mintii si detoxifiere. Acestia combina filozofiile orientale si occidentale, crearea de planuri individualizate de tratament, personalizate.
 
Tratamentele includ analize de sange, acupunctura, terapie IV, colonics, exfolieri, impachetari si masaje. Tratamentele anti-imbatranire, concepute de expertul in ingrijire a pielii Linda Meredith, pot fi asociate cu suplimente nutritive, terapii cu celule stem si mai multe.

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=319607 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta