Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Incercati o ora de Yoga sau un Tratament Spa

Translate 

16 apr 2014

Cand te gandesti la Muntii Stancosi , probabil te gandesti la pantele abrupte. Dar Spa Anjali la The Westin Riverfront Beaver Creek iti de a atrage atentia de la munte in studio-ul de yoga.

 

Dupa ce s-a luptat ani de zile cu probleme de spate si multiple leziuni, yoghinul Suzanne Oliver statea in pat facand stretching de refacere si brusc si-a dat seama: Combina o ora de yoga si un masaj cu pietre calde.

 

Rezultatul final? “Calatoria de refacere cu pietre calde” , o practica de 120 de minute cu diferite ipostaze ghidate in timp ce esti masat cu opt pietre de rau incalzite, costa 95 dolari pentru non-membri si 85 dolari pentru membri. Fiecare postura urmeaza cele sapte puncte de energie pe sistemul de echilibrare a chakrelor care se concentreaza pe incredere, iubire, comunicare, concentrare si spiritualitate.

 

Ideea de a imbina masajul cu yoga nu este noua, desi: De fapt, radacinile se afla in masajul thailandez, care este efectuat pe o rogojina de yoga si se combina masajul in profunzime cu diverse ipostaze. Si alte studiouri de yoga si spa-uri fac pasi mici pentru a se intoarce inapoi la aceste origini. La Yoga 216 in Manhattan, instructorii folosesc ulei sau lotiune pentru tratamentele de aromoterapie in timpul savasanei si, de asemenea, ofera ajustari cu mini-masaj. SPAVital in Denver combina o ora privata de yoga cu un masaj craniosacral si aromoterapie.

 

Sursa: http://www.shape.com/blogs/shape-your-life/would-you-take-yogaspa-treatment-class Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta