Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Ingrediente botanice pentru Spa - urile Medicale

Translate 
  Etichete: tratament , Produse , produs , produse , SPA , esentiale , cu , c

27 noi 2013

Comparativ cu metodele ablative si agresive de tratament din trecut, inflamarea pielii este mai putin raspandita si mai putin severa, dar tot poate aparea. Plantele – si fitochimicalele pe care le contin – reprezinta o imporatanta sursa de materiale neprelucrata specifica procesului de recuperare.
 

Din cele 900 de plante si ierburi folosite in pregatirea tratamentelor de ingrijire a pielii, se estimeaza ca aproximativ 25% dintre ele contin steroizi naturali din plante si salicite, compusi care au proprietati anti-inflamatoare foarte puternice. Actiunile versatile ale vegetalelor indica cat de perfect se aliniaza segmentul produselor naturale de ingrijire a pielii cu Medical-Spa-ul secolului 21.

 

Folosind produse vegetale de inalta calitate, concentrate cu grasimi esentiale si lipide, vitamine, minerale si amino acizi, se produce o actiune de restaurare a pielii care complementeaza proceduri precum micro-dermabraziunea.

 

Pe masura ce cautati cele mai bune optiuni sa complementeze terapiile cu echipamente medicale sau sa readuca echilibrul pielii dupa o exfoliere, cautati produse si ingrediente ce se adreseaza tuturor nevoilor pielii, si in special celor care controleaza inflamarea.

 

Sursa: http://www.skininc.com/skinscience/ingredients/Botanical-Ingredients-for-the-Medical-Spa-230098161.html Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta