Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Interviu: Maroc, o piata in crestere pentru turismul spa si wellness

Translate 
  Etichete: mare , cu , c

15 sep 2014

Casablanca - A 8a sesiune anuala a Summit-ului Global Spa&Wellness va avea loc pe 10-12 septembrie 2014 la Four Seasons Resort din Marrakech. 

 

MWN: De ce al 8-lea Summit Global Spa & Wellness va avea loc la Marrakech si nu intr-un alt oras marocan? Exista motive specifice?

 

Susie Ellis: Nu numai ca delegatii nostri inteleg experienta istorica a hammam-ului marocan in Marrakesh, dar, in acelasi timp, se pot vizita unele dintre cele mai uimitoare constructii spa - faimoase in intreaga lume. Four Seasons, Royal Mansour, La Mamounia, Selman sunt doar patru dintre ofertele de lux din Marrakesh, si, desigur, exista, de asemenea, un numar tot mai mare de Riads cu spa-uri.  

 

In Orientul Mijlociu si Africa de Nord (MENA), exista piata turismului wellness cu cea mai rapida dezvoltare din intreaga lume, estimata ca va creste la 16,2% anual intre 2012-2017. Piata MENA se va extinde de la 5,3 miliarde USD in 2012 la 16,6 miliarde USD în 2017 - mai mult decat triplu.

 

Sursa: http://www.moroccoworldnews.com/2014/09/137892/interview-morocco-a-growing-market-for-spa-and-wellness-tourism/Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta