Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Intinerirea pielii cu un fabulos tratament facial

Translate 
  Etichete: echilibru , facial , tratament , acasa , tratament facial , cu , c

22 sep 2014

Pielea are un echilibru ulei/apa foarte delicat si din aceasta cauza multe persoane au pielea deshidratata. Un estetician verifica cu un microscop si ajusteaza strategia de tratament in cadrul terapiei faciale. Un plan de tratament facial poate fi simultan diagnostic pentru problemele pielii, precum si tratament terapeutic pentru problemele care stau la baza pielii.
 
Un estetician avizat poate da indicatii pe loc daca regimul de bronz sau tratamentul de acasa sunt eficiente. Esteticienii, de asemenea, in mod obisnuit recomanda clientilor si consultarea unui dermatolog daca vad probleme ale pielii care acestea sunt imposibile de tratat sau in cazul in care suspecteaza alte probleme medicale care stau la baza.
 

Masajele faciale, tratamentele cu abur, mastile cu vitamine, acizi eficienti dar blanzi, unguente calmante... toate reprezinta ingredientele tratamentului facial perfect.  A avea o ora, o data sau de doua ori pe luna, pentru a reflecta si a va relaxa in timp ce fata dvs. este rasfatata este ceva divin! 

 

Sursa: http://www.tallahassee.com/story/life/wellness/2014/08/26/rejuvenate-skin-fabulous-facial/14585955/ Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta