Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Invata sa respiri la Vichy Spa - Hotelul Celestins din Franta

Translate 
  Etichete: cu , tratamente , detox , tratament , c

13 feb 2015

In 2014, Trip Advisor a acordat un certificat de excelenta pentru Vichy Spa din Hotelul Les Célestins si in 2013, World Spa & Wellness l-a numit unul din Topul Hotelurilor cu Spa al Anului. Am fost pe cale de a afla de ce. Vichy in sine este un complex spa din Franta amplasat intr-o regiune bine cunoscuta.
 
Respiratia profund vine usor atunci cand va aflati in prezenta unei astfel de frumusete. 
Odihnita si gata pentru a incepe, am aruncat o privire la itinerariul meu de 13 tratamente din timpul sederii mele aici - toate sunt parte componenta din cele cinci etape ale unui program de detox digital.
 

Desi m-am luptat cu lipsa tehnologiei la debutul vizitei mele, in momentul in care calatoria mea s-a incheiat,  am uitat aproape complet de e-mailuri si aplicatii. Digital Detox a fost o fost prezentare a unui stil de viata necondusi de smartphone-uri. 

 

Sursa: http://www.examiner.com/article/learning-to-breathe-at-vichy-spa-hotel-c-lestins-franceDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta