Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Investitia in Spa si intr - un lifestyle rasfatat pentru amuzament dar si profit

Translate 

12 dec 2014

Serviciile de baza ale oricarui spa sunt, conform raportului facut de Vanessa Giraldo pentru IBIS World (Iunie 2014) masajul, tratamentele de ingrijire a pielii, tratamentele faciale, pentru par si unghii. Unele ofera aroma altele tratamente condimentate, tratamente cu pietre incinse pentru corp si mai sunt de asemenea spa-uri cu caracter medical dar si spiritual. Mai aveti de asemenea spa-uri de zi, resorturi si hoteluri spa.

 

Conform raportului IBIS World, Spa-urile Massage Envy sunt cea mai mare franciza fiind prezenta in 850 de locatii si avant o cota de 9.5% din piata de profil. O companie tranzactionata public si operatoare de spa-uri este o companie pe care invesittorii trebuie sa o ia in considerare. Este vorba despre Steiner Leisure LTD.

 

Acestia opereaza la nivel global 200 de spa-uri, servicii medi-spa, o linie de productie si distributie de produse de ingrijire premium pentru piele, corp si par si care mai este in plus educator acreditat prezentand studentilor care sunt cele mai importante calificari pentru a fi un profesionist in lumea spa.

 

Sursa: http://seekingalpha.com/article/2698835-investing-in-spas-and-the-pampering-lifestyle-for-fun-and-profit  Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta