Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Investitii suplimentare in spa si wellness

Translate 
  Etichete: fitness , mare , sanatate , cu , c

13 oct 2014

Cu industria turismului de spa si wellness in continua crestere la nivel mondial, hotelurile si resorturile de lux aduc zona de spa la un nou nivel.

 

Trilogy Spa Holdings si Four Seasons Resort din Las Colinas suburbia din Dallas a anuntat in aceasta saptamana planurile de a construi ceea ce a spus Trilogy ca va fi cel mai mare club de fitness si sanatate din America.  

 

Pe langa oferirea de servicii de wellness si spa oaspetilor si localnicilor, Stoup a declarat ca Trilogy lucreaza in stransa colaborare cu planificatorii pentru a adauga o nuanta de wellness la evenimentele de grup. Grupurile ar putea opta pentru cursuri de fitness dimineata, ateliere de remedierea stresului, o prezentare a unui nutritionist si bucatar-sef la pranz sau yoga dupa-amiaza.

 

Sursa: http://www.travelweekly.com/Articles/Additional-investment-in-spa-and-wellness/Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta