Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

JW Marriott lanseaza un nou concept spa cu tratamente Quickie

Translate 
  Etichete: tratamente , tratament , cu , c

04 aug 2014

JW Marriott Hotels doreste sa te relaxezi. Asteapta. De fapt, ei doresc sa "demitizeze si reimagineze experienta spa" cu un nou concept de spa - Spa de JW. 
 
Primul Spa de JW se va deschide la noul JW Marriott Hotel din Houston Downtown odata cu deschiderea hotelului in septembrie. Un alt Spa de JW se va deschide, la JW Marriott Mumbai Sahar, in decembrie, urmat de deschiderea a cel putin inca 20. 
 
Printr-o varietate de tratamente - scurte si lungi - Spa de JW se va concentra pe patru scopuri - Calm, Rasfat, Revigorare si Reinnoire. 
 
Dar ceea ce ne-a impresionat cel mai mult este faptul ca Spa de JW a dezvoltat o gramada de tratamente pentru oaspetii care nu au prea mult timp pentru escapade la spa, ceea ce rezuma destul de mult vietile noastre din ultimul timp.

 

Sursa: http://www.hotelchatter.com/story/2014/7/23/123930/635/hotels/JW_Marriott_is_Launching_a_New_Spa_Concept_With_Quickie_Treatments_Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta