Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Jurnal de Antreprenor: Endota Spa - Povestea de succes a lui Melanie Gleeson

Translate 
  Etichete: masaje , tratamente , tratament , botox , cu , c

05 noi 2014

Melanie Gleeson si Belinda Fraser si-au inceput afacerea lor constand intr-un Spa de Zi, in anul 200 dupa ce au devenit prietene in liceu. La acel moment, Gleeson spune ca nu erau foarte multe spa-uri pe piata. Desi existau saloane de infrumusetare traditionale si clinici de masaje nu exista nimic care sa le combine pe cele doua.

 

Gleeson si Fraser vor sa continue sa creasca numarul de spa-uri Endota avand ca tina numarul de 130 de spa-uri, target pe care si l-au creat cu multi ani in urma la inceputul afacerii.

 

Endota se concentreaza de asemenea si pe piata anti-imbatranire prin introducerea tratamentelor de micro-dermabraziune Hydra, dar nu planuieste sa includa tratamente cu botox sau alte intervenzii invazive.

 

Sursa: http://www.smartcompany.com.au/people/44223-diary-of-an-entrepreneur-melanie-gleeson-s-endota-spa-success-story.html?start=1  Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta