Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Liz Terry: Francizele sunt restructurarea pietei de spa

Translate 
  Etichete: masaj , sanatate , business , cu , c

26 mai 2014

Cresterea numarului de saloane franciza de masaj din SUA atrag noi tipuri de consumatori pentru industria spa si accelereaza cresterea sectorului, in conformitate cu Spa editor Business Liz Terry.

 

Un exemplu care se extinde rapid in afacerile de franciza este liderul de piata Masaj Envy, care a ajuns la 1 miliard de dolari SUA (€ 726m, 592m £), cifra de afaceri de anul trecut, si va avea mai mult de 1.000 de spa-uri de la sfarsitul anului 2014.

 

Clientii spa de franciza - cum ar fi cei care fac parte din cluburi de sanatate - sunt pregatiti sa calatoreasca 20-30 de minute pentru un tratament, in timp ce modelele de stabilire a preturilor sunt similare cu cele utilizate de catre operatorii de cluburi de sanatate, adauga ea.

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=309303 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta