Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Maisons and Hotels Sibuet vor dezvalui Pure Altitude Spa

Translate 
  Etichete: mare , jacuzzi , sauna , piscina , fitness , cu , c

15 oct 2014

Maisons and Hotels Sibuet vor dezvalui Spa-ul Pure Altitude inspirat din zonele nordice, ce se construieste pe proprietatea lor emblematica.

 

Un nou Spa Pure Altitude va fi lansat in cursul acestui an pe proprietatea firmei de management hotelier Maisons & Hotels Sibuet, detinute de familia Sibuet. Acesta va purta denumirea Les Fermes de Marie.

 

Noul spa va avea o suprafata de 10.000 sq f (929 mp) si ofera facilitati de wellness pentru oaspetii sai de-a lungul intregului an.

 

Acesta va fi gata la timp pentru urmatorul sezon de schi. Conceptul Spa Pure Altitude dezvoltat si implementat in fiecare proprietate Maisons & Hotels Sibuet se bazeaza pe utilizarea de ingrediente din plante active pentru a relaxa muschii, pe promovarea recuperarii si mentinerii starii de bine. Centrul spa va cuprinde 17 cabine de tratament, o psicina cu aburi minerali, dusuri de cedar, jacuzzi interior si in aer liber, o sauna uscata si una umeda pe terasa spa-ului si de asemenea o mare piscina interioara.

 

Proprietatea va avea, de asemenea, o sala de fitness Technogym si un studio de coafura Lenor Greyl. 

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=311868Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta