Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Majoritatea persoanelor din Boulder folosesc uleiuri esentiale pentru sanatate

Translate 

12 mai 2014

Eric Cech spune ca doar cateva picaturi de ulei esential derivat din floarea Helichrysum poate relaxa muschii gatului, glezne rasucite si chiar ajuta la vindecarea taieturilor. Prietenii sai il numesc "ulei magic", spune el, deoarece penetreaza pielea imediat, este usor de folosit, este ecologic si chiar miroase minunat.

 

Cech este proprietarul si fondatorul Ananda Apothecary Boulder, care a vandut uleiuri esentiale terapeutice de calitate, esente de flori si consumabile de aromaterapie inca din 2004.

 

Afacerea cu uleiuri esentiale este in plina expansiune deoarece un numar tot mai mare de persoane explora proprietarile uleiurilor esentiale din motive de sanatate, spune el.

 

Sursa: http://www.dailycamera.com/lifestyles/ci_25522407/many-boulder-use-essential-oils-health.html Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta