Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Marea Britanie are patru dintre primele 10 destinatii europene

Translate 
  Etichete: SPA , maria

28 noi 2012

 Patru orașe din Regatul Unit au fost numite în topul celor 10 destinatii europene de catre TripAdvisor 2012. Glasgow, Manchester, Belfast și Liverpool au devenit al șaselea, al șaptelea, al optulea și al zecelea, respectiv. Popularitatea Glasgow este de așteptat să creasca în continuare cu găzduirea Jocurilor Commonwealth în 2014.


"Aceste premii sunt decise de către acei judecători care contează cu adevărat călătorii.", spune purtatorul de cuvant al TripAdvisor, Emma Shaw. "Nu numai interesul turistilor in aceste destinatii  a crescut, dar fiecare oraș a cunoscut, de asemenea, o creștere a feedback-ului pozitiv pe hoteluri, restaurante și lucruri de facut."

Europa de Est a avut un rezultat bun: cu capitala Ucrainei, Kiev, ieșind pe primul loc și Moscova și Sankt-Petersburg, în Rusia pe locul doi si patru.

Pe scena lumii, America de Sud a luat cinci dintre cele mai bune 10 locuri, cu Mar Del Plata, în Argentina, câștigătorul global. Kiev a venit al treilea.

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 

 

Surse: leisureopportunities.com, 22 Nov 2012.

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta