Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Marriot deschide primul hotel cu spa din Macedonia

Translate 
  Etichete: cu , saune , c

10 aug 2016

"Acesta este un proiect interesant, care combina cele mai bune traditii de spa contemporane, occidentale cu cele locale," a declarat Alison Ainsworth, director de operatiuni de golf, de agrement si spa pentru Marriott din Europa, conform Spa Business.
 
Centrul spa va include cinci camere de tratament, o piscina, jacuzzi, patru saune - pe baza de plante, abur, finlandeza si cu infrarosu - precum si zone de relaxare. Managerul spa-ului este Anja Lubarda.
 

Acest hotel de noua etaje include 143 de camere si 21 de apartamente, precum si un centru de fitness, si va fi amplasat in piata orasului, langa Podul de piatră, care reprezinta legatura dintre trecutul si prezentul Skopie. 

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=322597Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta