Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Masaj, sauna si rasfat: Descoperiti Topul celor mai cautate Spa - uri din Marea Britanie

Translate 
  Etichete: tratament , sauna , piscine , baie , piscina , jacuzzi , SPA , plaja , cu , c

18 oct 2013

De la piscine private la ape imbogatite mineral, la Jacuzzi in aer liber, cele mai bune Spa-uri le au pe toate… 

 

Pleaca intr-o excursie la mare, la Hotelul Headland, deasupra nisipurilor aurii si valurilor Oceanului Atlantic de pe plaja Cornwall Fistral. Noul lor spa vine cu o sauna cu aburi si saruri Cornish, sauna suedeza si dusuri cu aromaterapie. 

 

Obtine un examen MOT la "The Garage" spa in County Durham, in timp ce stati la un hotel de top. Acest spa de prima clasa ofera servicii din "cap pana-n picioare". Incercati sa experimentati dusul tip 'car wash' apoi pasiti in 'paint shop' pentru a oferi un tratament unghiilor. 

 

Bucurati-va de o baie privata intr-o piscina interioara incalzita la Lake District Gilpin Hotel & Lake House langa Lacul Windermere. Relaxati-va intr-o camera de tratament unde pe fundal un semineu va completeaza luxul cu vedere spre lac. 

 

Priviti stelele sau furtuna dintr-un Jacuzzi in aer liber pozitionat la ultimul etaj al hotelului, Scarlet, Cornwall. Camerele spa de lux sunt luminate de felinare tip pastai iar plafonul de camera contribuie ca relaxarea sa se strecoare dupa tratamentul dumneavoastra.

 

Sursa: http://www.express.co.uk/life-style/travel/432079/Massage-sauna-and-pampering-Discover-Britain-s-top-10-spas Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta