Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Masajul poate sa relaxeze in aceeasi masura in care poate sa vindece

Translate 
  Etichete: masaj , relaxare , stres , relax

10 dec 2014

Conform unui raport recent al clinici Mayo, beneficiile unui masaj merg mult mai departe de obisnuita relaxare sau refacere a muschilor suprasolicitati. Masajul este la fel de benefic pentru boli si sensibilitati inclusiv durerile de cap cronice, probleme digestive, anxietate si dureri ale nervilor, cat si pentru stres si accidentari sportive.

 

Desi exista motive diferite pentru beneficiile terapeutice ale masajului, dar probabil una din cele mai profunde - desi nu una din cele mai recunoscute - este puterea atingerii. Studiul arata ca a fi atins de alta persoana reduce niveleul de hormon al stresului - cortisolul, o substanta care atunci cand este in exces contribuie la inflamare si slabeste sistemul imunitar.

 

Sunt mai multe tipuri de masaj. Iata cateva dintre cele mai populare: Masajul suedez, Masajul de tesut profund, Reflexologie, etc.

 

Sursa: http://www.clarionledger.com/story/life/2014/11/17/massage-can-relax-heal/19188841/ 

Ti-am facut pofta de masaj? Te putem programa intr-unul dintre centrele noastre spa partenere! Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta