Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Meriti in totalitate un scrub Detox Politic la Four Seasons Spa

Translate 
  Etichete: tratament , uleiuri , ulei , tratamente , scrub , tratament spa , stres , SPA , Spa , detox , cu , spa , c

18 ian 2017

Hotelul a inceput sa publiciteze un scrub "Detox politic" si un "Election Escape" add-on de tratament spa pe Octombrie 24. Potrivit directorului de relatii publice al hotelului, Liliana Baldassari, spa-ul hotelului a inceput sa ofere aceste servicii ca raspuns la "cererea si necesitatea persoanelor de a lua o pauza" de alegerile salbatice ce au cuprins natiunea noastra de luni de zile.
 
Avand in vedere ca promovarea a inceput, spa-ul a vandut 15 din variantele de 175$ - 185$ ale scrubului "Detox politic", servicii ce au rolul de a "freca straturile de stres ale alegerilor si anxietatea ce ne-a patruns pielea pana acestea dispar" cu saruri din Marea Moarta combinate cu rozmarin si uleiuri citrice esentiale. De asemenea, au rezervat 25 de "Election Escape" - tratamente aromaterapeutice pentru scalp - un add-on gratuit la orice tratament de cel putin 50 de minute pentru fata sau corp.
 

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta