Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Mimoza Spa isi va deschide portile

Translate 
  Etichete: brand , design , yoga , relaxare , Brand , tratamente , tratament , produs , fitness , spa , Yoga , SPA , oferta , cu , maria , c

12 sep 2012

In vreme ce in anii recenti, harta deschiderilor de noi Spa-uri e mult mai concentrata in partea Est-Asiatica a lumii, iata ca va pot semnala astazi o mare deschidere prefigurata pentru inceputul anului 2013 in Nisa, Franta. 

Spa Creators- consultanti spa, a fost desemnata de Global Hotels Group sa coordoneze dezvoltarea si extensia unor facilitati anterioare ale unui beach hotel boutigue 5 *. Un arhitect francez si o companie scotiana de design interior lucreaza, de asemenea, la marele proiect.

Mimoza Spa, pe trei nivele, cu receptia pe nivelul de mijloc, changing rooms de lux, va avea un fitness suite, cu echipament de rezistenta si cardio si o arie outdoor, gradini cu acces pentru Yoga si clase pilates.   

Sase camere de tratament la nivelul unu, cu oferte holistice, vichy si rhasul. Pre si post tratamente - zone de relaxare, deasupra marii, ce ofera spectacole de neegalat.

Nivelul zero este zona umeda, un suite termal cu acces la infinity pools, in fata aceleiasi mari spectaculare si alte zone de relaxare in jur. Un poolside bar- inspirat Marrakesh si un restaurant vor completa oferta spa.

Directorul Spa Creators afirma ca nu numai oaspetii hotelului, complet renovat, de 58 de camere, le vor vizita spa-ul, dar si oaspetii altor proprietati luxoase din zona si vecinii proprietari de vile si case. Totul este pus in cifre, si numarul vizitatorilor membership limitat la 100.

Alegerea gamei de produs e iminenta, dar Spa Creators spun ca va fi cu certitudine un brand francez marin, si sunt in discutie si cu un brand din U.K. care foloseste mimoza in produse, ce reflecta copacul local si numele ales.

Eu as adauga doar:  Mimoza Spa are toate ingredientele spre succes!

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 

Surse: leisureopportunities.com, 11 Septembrie 2012.

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta