Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Mini mani - pedi: Spa - urile incearca adaptarea la o clientela mult mai tanara

Translate 
  Etichete: tratamente , copii , tratament , aniversare , cu , c

22 aug 2014

In aceasta toamna, Shayna Slatkin, in varsta de 11 de ani, va incepe gimnaziul. Inainte de prima clasa, ea si mama ei vor face activitatile uzuale: cumparaturi pentru caiete noi, creioane si radiere - si vizita la un centru spa pentru un nou look. 
 
Shayna, care locuieste in Baltimore, este client la Salon & Spa Kids, un salon de coafura si day-spa, care doreste satisfacerea nevoilor tineresti. Cu culori luminoase si o versiune redusa de mobilier, salonul ofera un mediu primitor pentru prescolari la copii de liceu, care se pot relaxa cu un DVD in timp ce se tund sau se relaxeaza in timpul tratamentelor spa.
 
Salon & Spa Kids a fost deschis timp de opt ani; iar la inceputul acestui an a suferit o remodelare după ce a fost cumparat de Campbell de la fostii proprietari. Salonul ofera coafor pentru copii, precum si alte multe servicii de spa, inclusiv manichiura, pedichiura si tratamente faciale. Tratamentele sunt mai blande decat versiunile pentru adulti. 
 

Serviciile disponibile variaza de la spa la spa, dar cele mai multe ofera o lista similara Salon & Spa Kids, cu manichiura si pedichiura cele mai populare. Petrecerile aniversare pentru copil la spa sunt, de asemenea, un hit, cu unele spa-uri care incorporeaza tematici precum moda.

 

Sursa: http://www.baltimoresun.com/features/bs-sc-kids-spas-20140807,0,290753.story Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta