Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Minunea Iernii la Dorchester and Coworth Park

Translate 
  Etichete: tratament , facial , cadou , petrecere , SPA , tratament facial , cu , c

28 oct 2013

Renumitul hotel londonez Dorchester si luxosul hotel-spa din Ascot – Coworth Park – au lansat experienta Minunea Iernii pentru cei care vor sa fie pregatiti de petrecere inainte de sezonul Sarbatorilor. Disponibil la castigatorul multor premii in domeniu – Dorchester Spa si Coworth Spa – blandul tratament va include o manichiura, un tratament facial si un cadou luxos din partea spa-ului ca o mica bucurie inainte de sarbatori.

 

 

Oaspetii care vor rezerva pachetul Minunea Iernii vor primi drept cadou un lac de unghii Essie pentru a isi imbunatati manechiurile facute acasa, culoarea lacului de unghii fiind la alegere.

 

 

Minunea Iernii este disponibila atat la Dorchester cat si la Coworth Park incepand cu 23 Noiembrie pana pe 24 decembrie 2013 si are pretul de 165 de £ de persoana incluzand taxele.

 

Sursa: http://www.incentivetravel.co.uk/news/hotel/16147-winter-wonder-at-the-dorchester-and-coworth-park Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta