Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Noi deschideri internationale de spa - uri

Translate 
  Etichete: spa , piscina , oriental , SPA , cu , maria , c

08 mai 2013

1. Africa de Nord

 

Ritz-Carlton va deschide o noua proprietate in Rabat, Maroc, a treia in portofoliul sau din Africa de Nord. Intr-o locatie unica, asa cum obisnuieste, resortul se va afla la numai 10 minute de condus din centrul orasului, in interiorul unei paduri ce gazduieste si The Royal Golf of Dar Es Salam.

 

Alte proprietati in constructie in Africa de Nord sunt: The ritz- Carlton in Tunisia, in Carthage- Patrimoniu Mondial UNESCO si iarasi in Maroc, Tamuda Bay- pe tarmul mediteranean.

 

2. Frankfurt, Germania

 

Steigenberger Frankfurter anunta deschiderea The Spa- pemntru barbati numai. O combinatie de programe de sanatate, infrumusetare si ingrijire sunt oferite pe 1000 de m2 day spa. Va fi operat de GOCO Hospitality, companie de consultanta si management de spa din Bangkok.

 

3. Istambul, Turcia

 

Mandarin Oriental Hotel Group a semnat un contract de management pentru un hotel de lux pe malul marii programat sa deschida in 2016.

 

4. Dublin, Irlanda

 

O investitie de 8 mil de euro pentru o piscina si centru de agrement pentru persoanele cu disabilitati. Va deschide in 3 mai.

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

  Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta