Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Noi facilitati spa la Grand Resort Bad Ragaz din Elvetia

Translate 
  Etichete: fitness , sauna , spa , baie , natural , natura , apa , pachet , SPA , cu , ( , c

12 iun 2013

Grand Resort Bad Ragaz din Elvetia, una din destinatiile de varf din domeniul spa-urilor medicale si de wellness, a dezvoltat un concept de lifestyle de lunga sedere cu o durata minima de trei luni.

 

Perioada minima de stat este de 3 luni, iar preturile incep de la 7,500 CHF ( 7,720 $, 6,000 €, 5,080 £ ) pentru 2 persoane.

 

Oaspetii se vor caza intr-unul din cele 24 de apartamente de lux "camin departe de casa" Spa Loft ale statiunii. Cu ajutorul indrumarilor expertillor vor putea alege dintr-o multitudine de servicii - acoperind elemente ospitaliere, culinare, thermal spa, complementare si medicale - pentru a-si crea propriul pachet personalizat.

 

Apartamentele Spa Loft au ca scop bunastarea si au apa curenta provenita din izvoarele de apa minerala ale statiunii, precum si de spa si bai, saune si o combinatie de baie de aburi/dus.

 

Oaspetii vor avea de asemenea acces nelimitat la toate facilitatile de wellness, inclusiv Tamina Therme, un complex natural cu ape termale de 36,5C, bogate in minerale, un complex de saune ce adaposteste faimoasa sauna cu cristale Swarovski, doua centre de fitness si un centru de relaxare.Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta