Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

O dupa - amiaza la cel mai bun spa din aeroport

Translate 

31 mai 2017

Intre problemele de last-minute, bagajele pierdute si cozile fara sfarsit, aeroporturile nu sunt cunoscute ca huburi de relaxare. Dar Aeroportul International Abu Dhabi are o exceptie: First Class Lounge & Spa de la Etihad.
 
Deschis in mai 2016, lounge-ul deja a castigat mai multe premii in primul sau an, cel mai notabil fiind numit World's Best Airline Lounge Spa 2016, de catre World Spa Awards, sora prestigioasa a World Travel Awards. Dar despre ce este vorba? Pentru inceput, Etihad s-a alaturat cu Six Senses Spa din Thailanda, pentru a oferi un refugiu relaxant, cu tratamente eficiente, concepute special pentru calatorii in minte. Cu produse aromatice Six Senses Skin Care si terapeuti specialisti care se gasesc in limitele unui terminal de aeroport, First Class Lounge & Spa de la Etihad a atras rapid atentia a multor zboruri frecvente - inclusiv pe a mea.
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta