Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

O singura iubire - Resortul Rasta - Chic and Spa de la familia Marley

Translate 

13 ian 2017

"Hai sa ne adunam cu totii si sa ne simtim bine", in spiritul lui Bob Marley.
 
In calitate de cea mai mare fiica a superstarului reggae Bob Marley, Cedella Marley a crescut in Jamaica, dar a doua casa a ei a fost de-a lungul malurilor de nisip ale lui Cable Beach, Nassau, in Bahamas. Dupa cinci luni de renovare, proprietatea de 1.5 acri s-a deschis in vara aceasta, pastrand farmecul Rasta si atingerile personale ale familiei Marley.
 
Cu toate acestea, inima proprietatii poate fi considerata Spa-ul Mystical Natural, o iubire a mamei Cedellei, care de multe ori a pus la cale remedii naturale si holistice. "Asta a fost intotdeauna atuul ei". Programat pentru deschidere luna viitoare, spa-ul va oferi tratamente personalizate care imbina tehnicile afro-caraibene si ingrediente din sursele locale ce hranesc pielea. Masajul Hot Stone relaxeaza muschii incordati cu ajutorul scortisoarei, a portocalelor dulci, vanilie, uleiuri esentiale si patchouli, in timp ce Carribean Mocha Rum Wrap si cu One Love Herbal Bath iti revitalizeaza corpul. Este clar ca frumusetea se da mai departe in familie, doarece toate tratamentele (precum si facilitatile camerelor) provin de la Marley Natural, o linie spiter pe baza de canepa cu seminte de ulei, inceputa in parteneriat cu familia Marley ce dispune de botanice si uleiuri esentiale native din Jamaica.
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta