Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Old Edwards Inn and Spa ofera o escapada linistita de weekend pentru toata lumea

Translate 
  Etichete: cu , apa , weekend , fitness , piscina , sampanie , c

16 ian 2015

Trebuie sa faceti rezervare. Personalul recomanda rezervarile in avans deoarece hotelul este full tot timpul anului si cu atat mai mult in weekend.

 

Proprietatea are 95 de camere, trei piscine, doua cazi cu hidromasaj, o sala de jocuri si o sala de teatru, spa world class, cina pe principiul " de la ferma la masa" si un centru fitness dotat pentru toate gusturile.

 

Preturile variaza in general de la 199$ la 850$ pe noapte, in functie de tipul de cazare si de pachete.

 

Rezervarile mai scumpe includ apartamente de lux cu cina pentru doua persoane la Madison's Restaurant, credite spa, sampanie si capsuni.

 

Cele recent construite, Falls Cottages, au mai multe dormitoare si zone comune si pot fi rezervate ca si cabane intregi pentru famili sau grupuri de prieteni.  In fata cabanelor exista o piscina cu apa minerala si jacuzzi. 

 

Sursa: http://www.goupstate.com/article/20141214/ARTICLES/412141011?p=2&tc=pgDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta