Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Olimpiada de la Londra 2012 , inspiratie pentru firmele de cosmetice

Translate 
  Etichete: spa , brand , cosmetice , Brand , Produse , produse , SPA , cu , maria , c

15 aug 2012

Febra Olimpiadei de anul acesta a fost o perfecta oportunitate pentru companiile cosmetice de a vinde editii limitate a unor noi produse.

Molton Brown, un brand cosmetic de lux din UK, a introdus Global Heroes Collection- geluri de dus si baie.

Covergirl a emis pentru Jocurile Olimpice versiuni in editie limitata a popularelor deja linii de Mascara- LashBlast, Contur de ochi- Perfect Point Plus si Balsam de buze- Outlast All Day, purtate de Olimpica canadiana Mary Spencer.

Procter & Gamble – Gillette  sunt si ele branduri care s-au asociat altor nume mari ale evenimentului pentru marketing. E vorba de 24 de atleti din 18 tari care-i reprezinta la Londra. Inotatorul Ryan Lochte si sprinterul Tyson Gay sunt doar doua nume.

Priti NYC au creat o editie speciala London 2012 Olympics Collection, numita Heavy Medal, inspirata de culorile medaliilor.

Marketerii stiu ca efectul acestor campanii se va intinde si dupa incheierea Jocurilor Olimpice, inspre profitul lor. Aceasta asociere cu evenimentele sportive in vederea promovarii nu e noua si se dovedeste intotdeauna o tehnica de succes. Mai ales pentru a atrage consumatorii barbati, multe branduri dezvolta sau isi extind parteneriatul cu diversele asociatii sportive.

In Brazilia, cu Fifa World Cup in 2014 si apoi Jocurile Olimpice din 2016, se estimeaza de pe acum o crestere a consumului de produse de infrumusetare si ingrijire mult mai mare decit pe alte piete dezvoltate.

 

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 

 

Surse: ISPA SmartBrief, 2012-08-10Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta