Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Pacientii pot trage cu ochiul la centrul spa Palmetto Health Healing Waters

Translate 

11 feb 2015

Functionarii de la Palmetto Health Baptist Parkridge considera ca o vizita la spital nu trebuie sa fie un motiv de stres, o experienta nefamiliara, de aceea in completarea spitalului au proiectat Healing Waters Spa cu scopul de a te face sa te simti ca acasa.

 

Gorecki a spus ca ea crede ca aceasta va ajuta oamenii sa se simta confortabil, ii poate ajuta sa depaseasca sentimentele de stima de sine scazuta, stres si depresie.

 

Pacientii de la campusul Parkridge, de asemenea, vor beneficia de servicii gratuite, cum ar fi masajul mainilor si picioarelor, precum si tratamente faciale pentru mamele care nasc la spital. Hidroterapia este disponibila si pentru persoanele care nu sunt pacienti aici. Oricine este invitat sa vina sa incerce un tratament facial sau un masaj si sa se informeze despre procedurile si serviciile oferite de personalul spa.

 

Sursa: http://coladaily.com/2015/01/13/special-patients-get-sneak-peek-of-palmetto-health-healing-waters-spa/Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta