Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Patronii hotelurilor cer un lux sustenabil

Translate 
  Etichete: clienti , turism , vacanta , SPA , c

11 dec 2013

In 2014, hotelurile se asteapta la o crestere a cererii pentru initiative verzi in domeniul calatoriilor de lux. Se asteapta ca hotelurile eco-friendly sa devina un etalon in anul ce urmeaza si in acelasi timp un procent in crestere de clienti ai agentiilor de turism cauta vacante de lux.

 
Turismul de lux este de asemenea in trenduri pentru 2014. Rezultatul  chestionarului Mondial al Micilor Hoteluri de Lux din luna octombrie indica faptul ca, atunci cand este pus sa aleaga un singur obiect de lux, majoritatea participantilor au ales vacanta de lux (42%) in detrimentul obectelor de lux, cum ar fi o masina noua.
 
In timp ce au existat griji in randul hotelierilor de lux ca initiativele verzi vor submina statutul lor de Hoteluri de Lux, cerintele consumatorilor pentru cazari eco-friendly trebuie luat in considerare. Conform studiului facut de TripAdvisor, 84% dintre participanti spun ca eforturile eco-friendly nu fac din vacanta lor ceva mai putin comfortabil sau mai putin luxuriant.
 

Sursa: http://www.travelagewest.com/Travel-News/Travel-Agent-Tools/Hotel-Patrons-Demand-Sustainable-Luxury/ Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta