Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Planurile pentru progresul parcului spamuzament strang fondurile necesare

Translate 
  Etichete: primavara , vara

24 mai 2017

Un oras din Kyushu, care gazduieste unul dintre cele mai mari resorturi de primavara din lume, a declarat ca va deschide un parc de distractii in aceasta vara, urmand succesul unui videoclip promotional lansat in Noiembrie.
 
Primarul Beppu, Yasuhiro Nagano, a promis sa deschida un "parc de spamuzament" intr-un videoclip Youtube incsrcat la sfarsitul anului trecut, daca videoclipul aobtine peste 1 milion de vizionari. Acesta a depasit 3,2 milioane de miercuri.

In materialul video sunt prezentati barbatii si femeile de toate varstele infasurati in prosoape care se distreaza in parcul viitor. 

Sursa: http://www.japantimes.co.jp/news/2017/03/29/national/plans-for-kyushu-spamusement-park-progress-after-crowd-funding-campaign-raises-necessary-funds/#.WSUtYM66zDd Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta