Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Premiul - Best International Spa 2012

Translate 
  Etichete: tratament , spa , organic , Produse , produs , produse , SPA , plaja , cu , maria , c

09 ian 2013

Six Senses Laamu a fost cistigatorul la “Premiile anuale The Sunday Times Travel Magazine Readers”, 2012. Asadar, asa au votat cititorii. Revista este din Marea Britanie si cea mai vinduta publicatie de calatorie.

 

Six Senses este un nume binecunoscut in lumea Spa internationala. Compania asigura servicii de dezvoltare si management pentru spauri si resorturi de lux in destinatii de vacanta. Manageriaza resorturi sub brandurile Six Senses si Evason si spauri Six Senses Spas. Acest premiu este doar unul din cele 24 de premii primite in 2012 de Six Senses, chiar un premiu pe 2013 este deja mentionat de presa intrenationala.

 

Resortul din Laamu, in Maldive, are 97 de vile pe plaja sau pe apa, cocotate pe o laguna, cu o punte de luat masa in aer liber si o platforma in ocean. Experientele culinare includ sushi japonez si produse proaspete cultivate organic in propria gradina. Spaul holistic isi merita pe deplin prestigiosul premiu. Situat pe plaja, are cinci camere separate de tratament plus patru apartamente ascunse in vegetatia insulara, ce ofera cu adevarat sentimentul de a fi aproape de natura. Resortul ofera sporturi de apa, unele dintre cele mai bune pe insula, un centru fabulos de scufundari, croaziere snorkeling si delfin. 

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria RendesDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta