Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Primul Campus Wellness din lume se va deschide in Italia

Translate 
  Etichete: spa , fitness , wellness , sanatate , SPA , cu , maria , c

03 oct 2012

 Bill Clinton si Giorgio Napolitano, presedintele Italiei, vor fi prezenti la deschiderea Technogym Village in Sept 29, 2012, alaturi de alti oaspeti din mai mult de 60 de tari. Technogym este lider in designul de echipament fitness pentru facilitati fitness, hoteluri, spauri, centre de reabilitare, corporatii gym, universitati sau case private.

Primul Campus Wellness din lume se va intinde pe o suprafata de 60000 m2 acoperiti si pina la 150000 m2 cu tot cu ariile descoperite si va avea sediile centrale in Cesena. Va fi centru cultural, laborator de inovatie dar si centru de productie.

 

Proiectul combina situri de productie si sediile centrale ale companiei cu un centru wellness incluzind un avant-garde gym, centru de conferinte, biblioteca si restaurant ce va servi zero-mileage food (despre zero- mileage, mai pe larg, intr-un articol viitor).

 

Proiectul este parte a initiativei Romagna Wellness Valley, promovat de Nerio Alessandri care tinteste sa creeze in Europa primul district wellness pentru ridicarea calitatii vietii si sa dezvolte economic aria Romagna prin wellness.

 

La proiect au participat unele dintre cele mai prestigioase firme de arhitectura din Italia, cu recunoastere internationala, si a fost inspirat de concepte ale eco-sustenabilitatii si bio-arhitecturii, dar si de principiile de sanatate si wellness la locul de munca.

 

Conventia Internationala 20grade Wellness Congress, intitulat “Let’s move for a better world”, o sa se desfasoare in timpul evenimentului de deschidere si va fi prilej de discutii si dezbateri pe wellness ca si oportunitate pentru dezvoltare sustenabila socio-economica.

 

Presedintele Bill Clinton, a carui Fundatie e dedicata luptei impotriva obezitatii la copii, va onora discursul de incheiere.

 

Evenimentul live pe website-ul Technogym.

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: 0727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria RendesDaca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta