Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Primul Shiseido Spa din Italia se deschide la Hotel Excelsior, Milano

Translate 
  Etichete: cu , Hammam , sauna cu sare , tratamente , piscina , relaxare , golf , relax , sauna , c

29 iun 2015

Shiseido a deschis primul spa din Italia la Hotel Collection Luxury Excelsior Gallia, Milano - proiectat de Milano-Studio Marco Piva, ca parte a investitiei lor de restaurare.
 
 
Shiseido Spa este situata la etajele sase și sapte ale hotelului. Centrul spa gazduieste o camera dubla de tratamente cu o sauna privată, sauna de aburi cu eucalipt si doua dusuri emotionale cu infuzii de menta si fructe. Exista, de asemenea, un hammam si fantana de gheata. 
 

De asemenea, exista patru camere suplimentare pentru tratamente, o piscina interioara, un simulator de golf virtual, un salon de coafor si frizerie, plus zone de relaxare - cum ar fi o sauna cu sare de Himalaya. Lenjeria in spa este furnizata de RKF lenjerie de lux. In plus fata de centrul spa, va exista o zona de fitness cu echipamente Technogym.

 

Sursa:  http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=315963#sthash.ooVQuXg2.dpuf Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta