Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Primul Spa L Occitane din Bahamas urmeaza sa fie dezvaluit

Translate 
  Etichete: terapii , statiune , salon , tratament , evadare , cocos , c

08 oct 2014

Insula Resort Club Med Columbus se pregateste sa dezvaluie primul si singurul L'Occitane Spa in Bahamas in luna noiembrie, ca parte a unei investitii in statiune de 8m $ (€ 6m , £ 4.9m)

 

Spa-ul avand sase camere de tratament va include o zona de manechiura si pedichiura, un salon de coafura, un salon de relaxare si un butic L'Occitane. Tratamentele semnatura ale spa-ului vor cuprinde terapii ce folosesc ingrediente cum ar fi nuca de cocos pentru a lumina, hidrata si a inmuia pielea. 

 

Va fi, de asemenea, un meniu pentru juniori si adolescenti cu varste intre 11-17 ani.

 

Oaspetii isi pot configura programe de tratament de doua, trei chiar si patru zile pentru unul din programele de Evadare Spa. Spa-ul pune la dispozitie programe all-inclusive de fitness, cursuri de tenis si activitati acvatice.

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=311427 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta