Despre noi |  Contact      |       RO



DespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Primul Spa independent Clarins al Marii Britanii se deschide in Lincoln

Translate 
  Etichete: tratamente , tratament , relaxare , relax , cu , c

17 oct 2014

In Marea Britanie primul spa Clarins de zi independent s-a lansat in Lincoln si acesta ofera tratamente din gama Tri -Active a brand-ului.
 
Fondatorul si CEO-ul Clarins Spa, Karen Cook, a vorbit exclusiv cu Spa Opportunities despre dezvoltarea spa-ului. Localizata in zona istorica din apropierea catedralei din Lincoln, Le Sanctuaire a deschis un spa cu doua camere de tratament. Terenul din imediata vecinatate a spa-ului a fost de asemenea achizitionat de Cook si urmeaza sa il transforme in spatiu suplimentar, mai exact intr-o camera de relaxare si zona umeda.
 
Centrul spa este independent , deoarece Cook il detine si il si conduce. Pentru a obtine aprobarea celor de la Clarins pentru a putea implementa produsul, ea a trebuit sa se asigure ca spa-ul ei indeplineste anumite criterii stricte. De exemplu, centrul spa trebuie sa dispuna de cel putin doua camere de tratament, de o anumita dimensiune, dusurile trebuie sa fie la fata locului intr-o anumita pozitie in cadrul instalatiei, trebuie sa existe o zona de receptie si un numar minim de personal.
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPA











Firme consultanta