Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Primul resort european Six Senses se deschide saptamana viitoare

Translate 
  Etichete: tratament , cu , baie , tratament spa , spa , piscina , Spa , salon , SPA , c

12 aug 2015

Six Senses va deschide primul resort din Europa saptamana viitoare, situat in zona portugheza a Patrimoniului Mondial UNESCO din Valea Douro.
 
 
Centrul spa are zece camere de tratament, o piscina interioara, laconium, baie de plante, dusuri emotionale, imbaieri in padure si un salon de manichiura. Cinci dintre camerele de tratament spa ofera vedere la podgoriile din jur si asupra vaii, iar tratamentele semnatura sunt inspirate de cultura vinului din regiune.
 

 

Resortul include, de asemenea, cinci hectare de padure din jur, care pot fi utilizate pentru imbaierea in padure, un termen japonez folosit pentru a descrie o plimbare blanda si linistita, in padure, cu simturile deschise la sunete, mirosuri, culori si la padure, conceput pentru a avea un efect terapeutic asupra corpului si a mintii.

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=316854  Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta