Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Primul spa de hidroterapie din USA pentru bebelusi se deschide in Texas

Translate 
  Etichete: masaj , masaje , curs , copii , hidroterapie , cur , cu , ( , c

23 iun 2014

Website-ul centrului spa Float Baby ( deschis anul acesta) afirma ca este sigur sa programezi prima vizita ( 65 $ US) cat mai curand dupa ce se taie cordonul ombilical, in general intre 2 si 6 luni de varsta. Aceasta experienta bazata pe flotatie incearca sa reproduca senzatia de a fi suspendat in lichidul amniotic.

 

Parintii pot sa priveasca de la marginea pisicinei, in timp ce copii lor se misca independent 20 de minute. De asemenea, exista si optiunea de a va inscrie la un curs pentru parinti si copii.

 

Dupa ce experienta de flotatie s-a incheiat, bebelusii primesc masaje neonatale efectuate de parinti. Parintii sunt supravegheati de proprietarul centrului spa, Kristi Ison, care este certificat in masaj infantil.

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=309617Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta