Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Princess Factory - un spa pentru copii - se deschide in New Milford

Translate 
  Etichete: cu , afacere , petreceri , petrecere , c , copii

02 aug 2017

Noua afacere din 132 Danbury Road din New Milford serveste fete cu varsta cuprinsa intre 3 si 15 ani si ofera servicii de manichiura, pedichiura, tatuaj de luciu, coafura si machiaj. Princess Factory este, de asemenea, disponibil si pentru petreceri de zile de nastere si programe de mama-fiica sau "regina si printesa".
 
Spa-urile pentru copii au tendinta de crestere la nivel national. Relativ noi pentru Conneticut, acestea sunt mai raspandite in zone precum Florida si New York City. Princess Factory are peste 100 de culori de lac de unghii si la fel de multe optiuni pentru par. De asemenea, fetele isi pot face propriile luciuri de buze si lotiuni. Tatuajul nontoxic tine pentru aproximativ o saptamana, iar fetele au o carte intreaga din care sa-si aleaga. Postul de tatuaj, a spus Carlos, este bun pentru pastrarea baietilor ocupati cand fac parte dintr-o petrecere a printeselor.
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta