Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Programul pilot la nivel global de mentorship in Spa incepe

Translate 
  Etichete: training , cu , c

16 feb 2015

Primul program de acest tip este condus de catre Jean-Guy de Gabriac, CEO la Tip Touch training international si consultanta in Spa, si de catre Deborah Smith, director Smith Club & Spa Specialists, o firma de consultanta wellness cu sediul in USA.

 

Anuntat la Summit-ul Wellness Global 2014, programul de mentorship va avea loc de 2 ori pe luna prin consultanta video sau prin telefon, pe o durata de 3 luni pentru a putea defini si a face fata provocarilor de cariera identificate de participanti.

 

Cele mai populare subiecte alese de participanti, formulate pe baza unui studiu preliminar de primul grup supus trainingului, includ marketing, finante, leadership si planificare strategica de afaceri. Alte subiecte pot include perspective asupra modului de a face spatiu de retail mai profitabil sau tips-uri despre cum sa introduca un nou program de fitness.

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=314000

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta