Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

SpaGuide by Maria Rendes


Autor: Maria Rendes
Email: maria.rendes@yahoo.com
Link: http://www.desprespa.ro/SPA-Business/Consultanta-SPA/SpaGuide-by-Maria-Rendes

Proiectul Silver Mountain

Translate 
  Etichete: spa , piscina , SPA , cu , maria , c

17 iul 2013

Desi aceasta rubrica se refera la stiri internationale din lumea spa, am sa introduc de data aceasta o stire despre un proiect care are toate sansele sa se finalizeze in Poiana Brasov. Situandu-l, in felul acesta, in circuitul international.

 

E vorba despre Silver Mountain, gandit si initiat in 2006, in care erau prinsi pe langa omul de afaceri Dan Fischer, Ion Tiriac, Ilie Nastase si Printul Albert de Monaco. Ajustat ulterior in 2008, era structurat ca o zona rezidentiala cu 200 de apartamente, restaurante, sali de conferinte, fitness, club, piscina si Spa.

 

Grupul financiar UNI-ASIA Holdings, cu sediul central in Hong Kong, a preluat la sfarsitul lunii mai proiectul imobiliar de la vechiul detinator si intentioneaza sa adauge celor 200 de apartamente din complex alte 1.000, dar si sa construiasca un hotel cu 800 de camere. In jurul hotelului se doreste amenajarea unui teren de golf (care era prevazut si in planul initial), precum si alte facilitati recreationale.

 

Investitorii asiatici intentioneaza sa mute accentul pe zona turistica a proiectului, si este gandit prin prisma relatiilor excelente cu mari operatori din zona Asia. “In plan este aducerea unuia dintre marile lanturi hoteliere care opereaza in Asia si care sunt interesate de dezvoltarea in zone cu mare potential precum Poiana Brasov“. (Bogdan Ghoerghiu- managing director UNI-ASIA Group pentru Europa de Est).

 

Maria Rendes - Spa Consultant

Telefon: +40 727 912 653
Email: maria.rendes@yahoo.com

SpaGuide by Maria Rendes

 

 

 

Surse: 

http://www.bzb.ro/stire

http://www.fivestar-hospitality.ro Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta