Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Raison d Etre dezvaluie detalii despre LivNordic Spa Dubai

Translate 
  Etichete: salon , cu , organic , Yoga , piscina , yoga , c

23 mar 2015

Raison d’Etre a inceput un parteneriat strategic cu Cayan Group, un dezvoltator imobiliar din Orientul Mijlociu, pentru a crea un spa la etajul al saselea al turnului Cayan in Dubai Marina sub consultanta spa LivNordic.

 

Centrul spa va include un sase camere de tratament, o camera cu aburi, sauna, piscina, sala de fitness, salon de infrumusetare, cafenea, piscina in aer liber si in prezent lucram cu designeri pentru a afla daca zona de yoga propusa poate avea o sectiune interioara si o zona in aer liber ", a spus Bell. "Produsele vor fi furnizate de catre Organic Pharmacy."

 

"LivNordic este un concept nordic, care sarbatoreste contrastele extreme din tarile scandinave - de exemplu, intunericul in timpul iernii si soarele care nu se mai termina in timpul verii", a adaugat Bell. "Un alt contrast este ca in timp ce oamenii nordici sunt buni la pastrarea in forma si sunt nestatornici, ei știu, de asemenea, cum sa se relaxeze. Marca LivNordic reprezinta aproximativ echilibrul intre aceste contraste, astfel ritualurile noastre spa calde si reci vor fi incluse on toate spa-uri noastre. "

 

Singurul spa LivNordic din lume este in Stockholm.

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=314070Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta