Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Raportul turismului Spa - Wellness arata o crestere spectaculoasa

Translate 
  Etichete: calatorie , cu , c

29 oct 2014

 La ultimul sumit Global Spa si Wellness (GSWS) ce a avut loc in Marrakech, Maroc, institutul independent de cercetare SRI International a lansat raportul ce contine concluziile de pe piata mondiala de wellness. Raportul a aratat ca industria spa a crescut cu 58 de procente incepand cu anul 2007 si ca turismul avand ca scop wellness-ul a avut o crestere de 12.5 % crescand mai repede decat previziunile.

 
Fiind o industrie de 494 de miliarde $, tusimul wellnes reprezinta mai mult de unul din sapte dolari cheltuiti in orice calatorie in intreaga lume. (14,6%)
 
Excursiile ce au avut ca scop principal wellness-ul au crescut de la 524 de milioane $ la 586.5 milioane $ intre anii 2012-2013.
 
Turistii wellness raman in continuare cheltuitori de sume mari. Cei care calatoresc international in interes wellness cheltuie cu 59 % mai mult decat turistul clasic in timp ce turistii de wellness national cheltuie cu 159 % mai mult decat turistul clasic.
 

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta