Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Rasfatul corpului pe de - a - ntregul

Translate 
  Etichete: tratamente , tratament , Produse , produs , produse , energie , clienti , SPA , cu , c

07 oct 2013

DISTRICTUL EAGLE — In acest district se pot observa anumite trenduri vizibile si la nivel national, precum cresterea numarului de clienti din randul barbatilor si inclinarea catre produse obtinute din ierburi indigene si alte ingrediente, dar si un belsug al industriei ce are ca punct central rasfatarea celor cazati la resorturi, dar si a rezidentilor, motiv pentru care zona a reusit, de-a lungul timpului, sa fie deasupra trendului general national.

 

Astfel, la data de 16 August, la New York, in cadrul unui targ organizat de Asociatia Internationala a Spa-urilor, PricewaterhouseCoopers a aplicat un nou chestionar.

 

Sa luam, de exemplu, o serie de tratamente noi ale Spa-ului Anjali, facute publice in luna Mai. Includem, intre acestea, trei tratamente “Chakra Blessings”, bazate pe ritualuri antice, si care au ca scop "alinierea centrelor de energie si asigurarea echilibrului", conform comunicatului de presa publicat pe acest subiect.

 

Spa-ul din cadrul Centrului Vitality al Vail Mountain Lodge pune la dispozitie o serie de tratamente clinice noi incepand cu acest sezon de iarna, a declarat Lisa DeKoster, director al spa-ului.

 

In cazul spa-ului Bachelor Gulch din cadrul complexului Ritz-Carlton, in Bachelor Gulch, Lindsay Lemon, manager, a declarat ca nu se mai pot rezerva pachetele de zi.

 

Sursa: http://www.vaildaily.com/news/7995872-113/spa-treatments-body-chakra Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta