Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Recuperare dupa Super Bowl 2015: Top 3 cele mai luxoase centre spa din Scottsdale

Translate 

27 feb 2015

Well & Being la Willow Stream Spa, Fairmont Scottsdale Princess 

 

Gama impresionanta de tratamente Well & Being includ Masajul Performant de Golf ( masaj aprobat de catre instructorul de golf David Leadbetter) care are drept scop imbunatatirea echilibrului si lovitura de golf, precum si un scrub cu zahar, jojoba si pere cu spini.

 

The Phoenician Well-Being Center Spa

 

Centrul Spa din resortul de 5* cuprinde 24 camere private de tratament, cursuri de fitness, training pentru pierderea in greutate si studio-uri pentru afectiunile cardiovasculare. Selectia ametitoare de tratamente faciale include tratament hyperbaric cu oxigen, hipnoterapie si un meniu personalizat de servicii pentru barbati, cum ar fi Tratamentul Facial Organic pentru Barbatul Natural.

 

The Boulders, Waldorf Astoria Spa

 

Tratamentele sunt impartite in 3 categorii: Desert Zen (reincarcare si completare), Global Shaman (terapii traditionale de vindecare cu particularitati moderne) si Oasis Radiant (reconfortant, pentru hidratare si intinerire).

 

Sursa: http://www.forbes.com/sites/alexandrakirkman/2015/01/31/recovering-from-super-bowl-2015-3-of-scottsdales-best-luxury-spas/

 

 Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta