Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Reimaginati - va vanzarile tip retail

Translate 
  Etichete: SPA , cu , c

27 ian 2014

Conform Asociatiei Internationale a Spa-urilor (ISPA 2012) vanzarile retail acopera in mod normal 18% din totalul veniturilor, cu toate acestea adesea reprezinta 22-26% din profitul total. Vanzarea tip retail va va ajuta la crearea unei baze de date cu clientii, va creste loialitatea clientilor, va oferi un plus de valoare si stabilitate afacerii dumneavoastra.
 
Transformati-va receptia intr-o zona de retail, creand astfel o experienta de cumparaturi pentru clienti. Profesionalismul cu care amenajati zona de vanzare cu amanuntul va trebui sa ocupe 20% din suprafata de lucru.
 
Creati spatii interactive pentru o experienta deosebita a clientilor dumneavoastra. Clientii vor fi mai inclinati sa cumpere daca pot sa miroasa, sa tina in mana sau sa testeze produsele asa ca intotdeauna sa aveti testere disponibile.
 
Creati o curba de cerere efectuand tratamentele chiar in zona de retail. Un bar al genelor si sprancenelor reprezinta noul trend si va impulsiona instant atat serviciul in sine cat si profitul din retail.

 

Sursa: http://www.skininc.com/spabusiness/management/retail/Reimagine-Your-Retail-238498081.html Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta