Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Resort wellness cu tehnici americane native se deschide in luna august

Translate 
  Etichete: cu , produse , Produse , terapeuti , terapeut , produs , c

01 iul 2015

Statiunea combina practici terapeutice occidentale si orientale cu studii americane native. In centrul statiunii este o "roata a medicinii" folosita ca un plan pentru a ajuta oaspetii in intelegerea si rezolvarea unor situatii deosebite de sanatate.

 

ITSPA ofera o evaluare wellness, evaluare nutritionala, acupunctura, chiropractica de ingrijire, psihoterapie, evaluarea nivelului de stres, consiliere spirituala si o gama larga de servicii de spa. Centrul spa va fi condus de medici, asistente medicale, psihiatri, psihologi, profesionistii din domeniul sanatatii mintale, specialisti de ingrijire integratoare si terapeuti de masaj.

 

Vor exista noua camere de tratament, zona privata in aer liber si hidroterapie, un butic plin cu produse de ingrijire a pielii, carti, reviste si alte elemente orientate spre wellness.

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=316027Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta