Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Resort wellness spaniol combina spa - ul cu medicina si gastronomia

Translate 

24 feb 2016

AMA Andaluzia Health Resort, o noua proprietate de 42 de camere in Andaluzia, Spania, combina un spa, un program medical si bucataria traditionala.
 
 
Resortul ofera totul, de la de doua zile de dezintoxicare la un program de recuperare medicala de 21 de zile, si creeaza programe wellness personalizate, cu experiente medicale si de infrumusetare. Fiecare vizita incepe cu o consultatie in profunzime pentru a crea o schema de tratament personalizat.
 

Fiecare oaspete primeste planuri fizice si de nutritie, folosind medicina naturala, integratoare, cu o abordare holistica. Scopul resortului este de a gasi un echilibru intre nivelurile fizice, sociale si mentale pentru ca oaspetii sa imbunatateasca calitatea vietii lor si fericire generala, a declarat compania. 

 

Sursa: http://www.spaopportunities.com/detail.cfm?pagetype=detail&subject=news&codeID=320119Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta