Despre noi |  Contact      |       RODespreSpa pe Facebook DespreSpa pe Twitter Aboneaza-te prin RSS pentru a primi noutatile despre SPA si Wellness

Ambasador in Romania
Partener media in Romania

Resortul Carribean Fitness Spa ofera cursuri de formare cu olimpici - vedete NFL si mai multi

Translate 

05 mai 2017

Daca nu doriti sa va lasati sotul si copiii in urma pentru vacanta de workout, in fiecare vara, BodyHoliday ofera sase saptamani de sesiuni Familie WellFit, cu un mix de antrenamente, instruire in fitness si activitati mai amuzante si mai aventuroase, cum ar fi coborarea in rapel pe peretii canionului sau ciclismul.
 
Daca doriti sa sa ii lasati pe ceilalti in urma, septembrie este luna solo la BodyHoliday, cand in fiecare saptamana exista un program atragator pentru cei ce calatoresc singuri, adaugandu-se tratamente spa si o serie de petreceri si adunari sociale cu activitate regulara. Aici, orice saptamana este ambalata cu optiuni pentru activitati si fitness, iar statiunea dispune de un spa evaluat ca unul dintre cele mai bune din lume de catre Conde Nast Traveler. Tarifele normale de noapte includ un tratament spa de 50 de minute in fiecare zi, oferta gasita in putine all-inclusive-uri. Tarifele variaza sezonier, dar in mod obisnuit sunt in jur de 320-350$ pe persoana pe noapte. Ratele saptamanii WellFit incep de la 630$ pe zi.
 


Daca iti plac articolele de pe portalul despreSpa.ro, intregistreaza-te la newsletter aici

Afli toate noutatile SPA & Wellness!
In plus primesti gratuit 5 ebook-uri!

Brosura SPA Business 2014
Revista SPA & Wellness
Recent inregistrate

pot utiliza Carduri / Vouchere Cadou SPAFirme consultanta